Ons Assortiment

Image
Image

Onze vleesproducten voor de horeca

In onze eigen slagerij wordt vers vlees, van gerenommeerde slachterijen, door gekwalificeerd en deskundig personeel verwerkt om zo een constante kwaliteit te waarborgen. Ons ruime assortiment op het gebied van vlees biedt voor ieder wat wils.

Wij kunnen u het vlees in verschillende snitten, gewichten en verpakkingen leveren naar uw wens en specificaties. Kijkt u op de productpagina’s voor een overzicht van de verschillende soorten vlees die we bieden.

LamsvleesRundvlees - Kalfsvlees - Kippenvlees

Horeca

Voor u als horecaondernemer zijn wij een toegankelijke en betrouwbare vleesgroothandel. Wij staan bekend om onze versheid en continue kwaliteit. Bestellen is in enkele muisklikken geregeld, maar ook voor advies bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vakmensen aan de tafel en verkoopadviseurs hebben jarenlange ervaring. Zij gaan graag met u in overleg om te komen tot een advies en offerte op maat: welk assortiment past bij u en uw keuken? Zo zijn wij als groothandel in vlees voor u de beste en meest betrouwbare partner.

Catering

U kunt ons ook inschakelen voor uw catering, feesten en partijen.

Barbecue

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor heerlijk vlees voor op de barbecue; ook voor vlees van een wat betere kwaliteit zoals tomahawk, picanha, t-bone steak, ribeye, brisket, bawette, lamskotelet, lamsworstjes.

Vragen?

Heeft u een vraag ten aanzien van onze producten of andere vragen? Zijn er bepaalde onduidelijkheden? Neemt u gerust contact met ons op. U kunt ons bellen of ons mailen via ons contactformulier.

ONZE CONTACTGEGEVENS

Vee- en Vleeshandel Mulder B.V.
Nijverheidsstraat 42
7391 ZV  Twello
Tel: 0571 27 69 07
E-mail: info@muldervlees.nl

Certificaten

Openingstijden

Onze groothandel en winkel zijn op onderstaande tijden geopend. Wilt u een offerdier laten slachten dan verzoeken wij u hiervoor een afspraak te maken. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen, uiteraard bent u ook welkom in onze winkel.
Groothandel : Maandag tot en met vrijdag 07:00-15:00 uur
Winkel
Maandag van 09:00-17:00 uur
Dinsdag tot en met vrijdag 09:00-18:00 uur Zaterdag 09:00-16.00 uur
Zondag gesloten